Duyuru

Hoş Geldin ARMY

Bildirim
Ekip alımları devam etmektedir.
Bangtan'ın Şirket Adresi
766.6705

Bangtan'ın Şirket Adresi

Bangtan'ın Şirket Adresi

Bangtan'ın Şirket Adresi



Güncelleme tarihi: 18.04.16

Bangtan üyelerine hediye göndermeniz için yapmanız gerekenler;

1- Hediye ya da mektubunuzu hazırladıktan sonra tüm yollayacaklarınızı bir mektubun ya da paketin içine koymanız gerekiyor. Eğer uygun bir paket bulamadıysanız, PTT'nin kendi paketlerini kullanabilirsiniz.*

1,5- BigHit'in yeni yaptığı açıklamaya göre artık hediye göndermeden önce fanclub@ibighit.com adresine göndereceğiniz paketle ilgili bir mail atmanız gerekiyor. Eğer onay alırsanız ancak o şekilde paketinizi kabul ediyorlar. Açıklama ve form için buraya tıklayın.
Formu Korece doldurmanız gerektiği için, açıklamaları da Türkçeye çevirmedik. Koreceyle ilgili herhangi bir teklifinize maalesef olumlu cevap veremeyeceğiz, lütfen bu teklifle gelmeyin.
Paketiniz küçükse (örneğin bir tişört, birkaç sayfa mektup vs.) form göndermenize gerek yok.


2- Paketinizin üzerine yazacağınız adres;
(OOO olan kısma, paketi göndereceğiniz üyenin adını yazmalısınız.)



(Adresi Kore alfabesi ile yazmak zorunda değilsiniz.)
Adres günceldir. (28.05.2017)


3- Görevli daha önce Güney Kore'ye paket yollamamışsa ona ülkenin sistemde 'Kore Cumhuriyeti' olarak geçtiğini belirtin. Siz söylemeseniz de o size sorar büyük ihtimalle.

4- Paketinizin ağırlığına göre belli bir fiyat ödemeniz de gerekecek.**

5- Görevli paketin üzerine de yapıştıracağı bir takip numarasını size verecek. Bu numara ile paketinizin her an nerede olduğunu görebilirsiniz. 


Yapmanız gerekenler sadece bu kadar. Daha sonrasında bilgisayar başında, yeni çıkan her logda her video ve resimde hediyenizi görme umuduyla etrafa bakınmayı adet haline getireceksiniz. ^^

*Yurt dışına kargo gönderirken PTT Kargo'yu kullanmanızı öneriyoruz. Biz adminler olarak başka bir kargo şirketi ile daha önce göndermediğimiz için, farklı bir şirketi tavsiye edemiyoruz.
** Ücret göndereceğiniz paketin ağırlığına ve gideceği ülkeye göre değişiyor.  http://www.ptt.gov.tr/index.snet?wapp=calculatingDeliveryPrice_tr sitesinden yurt dışı hizmetlerinden paketinizin tutacağı fiyatı tahminen görebilirsiniz

Yorumlar