Duyuru

Hoş Geldin ARMY

Bildirim
Ekip alımları devam etmektedir.
 MTV Rookie King Channel BANGTAN Üye Profilleri - RAP MONSTER

MTV Rookie King Channel BANGTAN Üye Profilleri - RAP MONSTER

MTV Rookie King Channel BANGTAN Üye Profilleri - RAP MONSTER

MTV Rookie King Channel BANGTAN Üye Profilleri - RAP MONSTER


Doğum Tarihi: 12/09/1994
Kan Grubu: A
Karakteri: Yıkıcı. Neşeli. Her zaman keyifli.
Çekici Yönleri:  Duygularıyla çok doğal biri. Hoş ve çekici gamzeleri. 
Ailesi: Anne, baba ve küçük kız kardeş. Bir kız kardeşim var ama çok yakın değiliz. (İlişkimiz) Çok sert olmasına rağmen, stajyerlik dönemim çok uzun sürdüğü için birbirimize özen gösteriyoruz. Hayat biraz garip. (Çıkış yaptıktan sonra kız kardeşim biraz daha arkadaşça olmaya başladı)
Üyeler: Müzik konusunda, Suga ve ben müzik yoluyla iletişim kurabiliyoruz; J-Hope ile aynı yaşta olduğumuz için çok iyi anlaşabiliyoruz. Beraber olduğumuzda, lider değilim yani kendim oluyorum, neşeli Namjoon gibi. 
Sana göre üyelerin yakınlık sıralaması: Suga = Rap Mon > Jin = J-Hope > V = Jungkook > Jimin 

Üyeler Rap Monster hakkında ne düşünüyor:
Suga: Lider gibi, liderliği çok iyi
J-Hope: Özenli olduğu yerler var ve cesurca davrandığı konular da oluyor. Kendi eşyalarının yerlerini (yerini değiştiren o olsa da) kolayca unutur  (Apaçık belli ki iyi bir hafızası var). Bir liderin sorumluğunu taşır, ayrıca çocuklara güzel önderlik edebiliyor.
Jimin: Özenli biri, “ne yaparsa yapsın çok çalışır". Böyle bir karakteri var. Düşünceli bir imajı var. Ama aynı zamanda yıkıcı bir imajı da var.
V: Sahnede ve sahne dışında çok farklı biri. Sevimli ve tehlikeli olabiliyor . 
Jin: Çok şirin. Şikayet ettiği zamanlarda. Evet.. Aynı zamanda arkada “ku ku ka ka" diye gezer (Jin “ku ku ka ka" seslerini çıkarıyor).
Jungkook: Sahnede dururken, çok istikrarlı bir duruşu var.. Çok korkunç olmasına rağmen normal günlerde aptalca da davranabiliyor, utangaç da olabiliyor. Ayrıca çok şirindir.


Eng Trans: bangtanscouts
Tükçe Çeviri: RmErV~@BTSTurkey



Yorumlar