Duyuru

Hoş Geldin ARMY

Bildirim
Ekip alımları devam etmektedir.
BANGTAN'ın Japon Konseri "2014'ü BTS yılı yapmak istiyoruz! Beraber bir efsane yapalım!"

BANGTAN'ın Japon Konseri "2014'ü BTS yılı yapmak istiyoruz! Beraber bir efsane yapalım!"

BANGTAN'ın Japon Konseri "2014'ü BTS yılı yapmak istiyoruz! Beraber bir efsane yapalım!"

BANGTAN'ın Japon Konseri "2014'ü BTS yılı yapmak istiyoruz! Beraber bir efsane yapalım!"


Geçtiğimiz yıl 7 Aralıkta “1ST JAPAN SHOWCASE” adındaki ilk showcase'lerini yapan hip-hop idol grup BTS, yeni performanslar eklenmiş bir fırtınaya sebep olan “1st JAPAN SHOWCASE -NEXT STAGE-“i gerçekleştirdiler. Daha fazlasını görmek isteyen talabe karşılık olarak 6 ve 7 Ocak'ta 3 kez sahne sergilediler. Şimdi ilk günün öğlen şovunu anlatacağız!

COOL VE SERT HIP HOP’TAN TATLI BİR R&B’YE

Perdelerin yükselmesiyle sarı ışıklar salonun üzerinde salladı. O an mekan sonuncusundan 4-5 kat daha büyüktü fakat onları ilk kez canlı gören BTS hayranları yarıdan fazlaydı.

Fanlar sıcak bir atmosfer yarattı, lider Rap Monster son bir kez geriye baktı ve "Hala Japonya'da doğru düzgün bir çıkış ​​yapmadık ama (konser için) 46.000'den fazla başvuru olduğunu duyunca şaşırdık. Hepsi hayranlarımız sayesinde, çok teşekkürler" dedi. Rap’ten sorumlu Suga "Bugün size çok daha şaşırtıcı bir sahne göstereceğiz" dedi ve mekan büyülendi. Normal sahnelerinden bile daha enerjik bir sahneydi.

Ana sahneden daha yüksekte bir sahne daha vardı. Suga'ya odaklanma bu sahneyi çok kullanışlı hale getirdi ve canlı performansları gerçekten sert/sağlam oldu.

Geçen seneki son mini albümleri “O!RUL8,2?” Concept Trailer performansıyla birlikte performanslar başladı. Aynı siyah kıyafetleri giyen üyeler, polis memuru kılığındaki dansçılar tarafından çevrildiler ve müziğin seslerine uygun olarak vuruldular. Sonra hepsi yerdeyken Rap Monster sahnenin ortasında belirdi! “Get Up, Come on Boy”diyerek üyeleri canlandırdı, üstlerini sert bir şekilde fırlatıp beyaz tişörtlerine döndüler. Yüksek bir siren sesinden sonra, açılış parçası "N.O " başladı.

Rap Monster ve Golden Maknae JungKook; geçen yılki gösteriye sağlık sorunları nedeniyle katılamayan Suga'nın yerine mikrofonu aldı. Birden yüksek sahnede görünmeleriyle sürpriz yaptılar ve salonun yarısı çığlık sesleriyle doldu. Sonunda "BTS, BTS" diye bağıran seyirciler, Jimin'in uçan tekmesiyle bütün oldular ve coştular. Zemin baştan itibaren hareketlendi.

Bu arada, sevimlilik abidesi V; "Özür dileriz~ Lütfen biraz bekler misiniz~"dedi ve beceriksizce sahnenin sonuna kadar koştu. Aslında, açılış performansında giysilerini değiştirirken, "Yıkım Kralı" Rap Monster hızını alamadı ve (V'nin) beyaz gömleğini de yırttı. V "N.O"yu söylerken tişörtünü tutmak zorunda kaldı bu yüzden (tişört) kaymadı ve performans o, tişörtünü ağzıyla tutarken devam etti. 4D üye V'nin ince esprisiyle durumu kurtarmasından sonra, bu an sene de hafızamızda tatlı ve gülünç bir anı olarak kalacak. 

Sert seslerin parlamasıyla, çok yönlü yeteneklerini gösterdikleri "N.O"dan sonra imajlarını tatlı R&B'ye değiştirdiler ve "Like" ile "Coffee"yi söylediler. Özellikle Rap Monster'ın Coffee'yi "biraz özel" diye tanıtması ve Japon showcase'inde ilk kez söylenmesi hayranları çok mutlu etti. Vokal grup Urban Zakapa'nın "Drink Coffee" şarkısının orjinal sözleri korunmuş, rap eklenmiş bir cover'ı JungKook'un tatlı ses tonuyla başladı.

Sonra, bu iki güçlü şarkının devamında hafif bir bas sesiyle çıkış parçaları "No More Dream" başladı ve Jimin JungKook'un desteğiyle üyelerin sırtına vurduğunda bir "matrix dansı" gösterdi ve Jungkook "We're Bulletproof Pt.2"da harikulade bir şapka dansıyla herkesi büyüledi.

Tabii ki, sadece bununla bitmedi. Bundan sonra BTS izleyicilerin çağrısını "Rise of Bangtan" ile yanıtladı ve yavaş bir rap ile bir kez daha sahneye çıktı. Evet, showcase'in son kısmı anlamlı "Rise of Bangtan" ile başladı. V gözlüklü bir adama dönüştü ve rapçi J-HOPE siyah bir beysbol sopası ile siyah modasına uydu ve başarılı bir sayı yaptı. Yakışıklı Jin kendi kısmını söylediğinde hayranların sesleri bir oldu ve bir veda olarak duramadan bağırdılar. JungKook'un ortadaki solo kısmında üyeler sahnenin sağına ve soluna bölünüp hayranlara el salladılar. Son olarak Rap Monster "Bir şarkı daha söylesek mi?" diye sordu ve "Coffee" gibi Japonya'da ilk kez söyledikleri "Satoori Rap"i sergilediler. Mutluluk dolu, şarkı tüm hayranları güldürdü ve herkes için bir Yılbaşı hediyesi gibi oldu. Sonunda V gerçekten garip bir poz yaptı ve sonuna kadar bu pozu yapmaya devam etti.

cr: Today PJM

BANGTAN JAPON ÇIKIŞINI YAPMAK ÜZERE

O gün resmi Japon fan kulübünün açılacağı da duyuruldu. Bangtan Japonya'da da dikkat çekmeye hazırlanıyormuş gibi görünüyor ayrıca Japonca da öğreniyorlar. J-Hope "Dinlenme odası nerede?" diyerek söz ustalığını konuştururken, Rap Monster "Tegami, Kagami, Hasami, Hanami (mektup, ayna, makaslar, vişne görünümü)" gibi ufak bir kafiye rapi bile gösterdi. 


JIN'in SUGA'ya Mektubu

cr: strike sweet

O gün "Ben gerçekten, gerçekten iyiyim~" cümlesine takan Jin bir mektupla hayranlarına şöyle dedi; "Çok fazla deneyimimiz yok fakat kendimize güveniyoruz ve hırsımızın ufak bir kısmını bile kaybetmeyeceğiz. Bugün üyelerle birlikte bir efsane yaratacağımıza bir söz verdim. Şu andan itibaren elimden gelenin en iyisini yapacağım bu yüzden tezahüratlarınızı bekliyorum."

Bu arada, show sırasında Jin sahnede durdu ve Suga’ya da bir mektup okuyarak bir sürpriz yaptı. Bu mektupta şöyle yazmış; "SUGA sen her zaman (hastayken bile) güçlüymüş gibi davranıyorsun ve şakacısın. Sana saygı duyuyorum. Bugünkü showcase'de senin için ayakta bile durmanın çok zor olduğu bir durumdasın. Yine de hayranların eğlenmesi için hiçbir zayıflık göstermeden performans sergiledin. Bu yüzden bence gerçekten harikasın! Ben senin yerinde olsaydım, sahnede duramazdım sanırım. İşte bu yüzden sen BTS'in gurur kaynağısın. SUGA, arada zayıf yönünü göstermende sorun yok, üyeler her zaman seni desteklemek için yanında olacak. Bizi destekleyenler için çok çalışmaya devam edelim. Üyelerle ve hayranlarımızla birlikte bir efsane yaratalım. Biz "biz" olduğumuz için bunu başarabileceğimizi düşünüyorum. Hadi sonuna kadar birlikte çok çalışalım!" Mektup üyeleri hatta hayranları bile harekete geçirdi ve üyeler sahnenin ortasında birbirlerini kucaklayarak güçlü bir şekilde birliklerini gösterdiler.


"Söyle bize, BTS köşesi" adlı zevkli bir konuşma da yaptılar ve gerçek kişiliklerini gösterdiler. Bu konuşmada Jimin "Grubun en narsist üyesi Suga." dedi ve JungKook, "Kız olsaydınız, hangi üye ile çıkmak isterdiniz?" sorusuna "Jin" diye cevap verdi ve Rap Monster V’ye karşı hula hoop yarışmasını kazandı.

Geçen seferki şarkı listesini değiştirerek, 2 yeni şarkı eklemişlerdi ve en son yapılan showcase'e gelen bazı hayranlar şarkıları tekrar dinlemekten zevk almışlardı. Hatta ek performanslardan sonra herkes bir sonraki konserler için sabırsızlanıyordu! Ve son olarak Rap Monster şöyle bir açıklama yaptı; "Bu yılki hedeflerimizden biri, Japonya’da bir albüm çıkarmak." ve J-Hope şöyle devam etti "Japonya’daki herkes, hepiniz çok güzelsiniz! Bundan sonra Japonya’da gerçekleşecek çok aktivitemiz var, bu yüzden bizden beklentileriniz büyük olsun!!" V amacının "2014'ü BTS yılı yapmak" olduğunu söyledi ve bu konuda hiçbir şüphesi yoktu!

Eng Trans Cr; bts-trans
Tr Trans; RmErV~ @BTSTurkey
Çeviri Düzenleme; S-Nuna @BTSTurkey

Yorumlar