Duyuru

Hoş Geldin ARMY

Bildirim
Ekip alımları devam etmektedir.

- Prolog



We On, Jaedam Media, CJ E&M, ve Big Hit Entertainment ortaklığında Lee Soon Gi ve Park Jong Sung'in yazıp çizdiği bir webtoon. Hikaye 7 genç erkeğin bir süper güçten dünyayı kurtarmasıyla ilgili olacak. Webtoon'la ilgili bir ip ucu, üyelerin karikatürize edilmiş karakter fotoğraf kartları olarak Dark & Wild albümüyle birlikte hayranlara verildi.


*İlk olarak 24 Ağustos'ta lider Rap Monster'ın karakteri açıklandı! *

Karakter adı: Scientist (Bilim Adamı) 
Deha ve üstün analitik düşüncesiyle savaşı yöneten lider

Savaş Kumandanı: Makine sanatları ustası. Mükemmel zekası ve savaş yetenekleriyle kendi yaptığı aletlerle savaşır. Her grup üyesinin potansiyelini en iyi şekilde kullanmasına yardım ederek savaşları kazanan bir komutan.

Barışçıl Kişilik: Küçüklüğünden beri bir deha olduğu için devlet tesislerinde büyümüş ve çocukların acılarını yüreğinde taşımaktadır. Çok yalnız ve çekingen/ürkek büyümüştür; fakat insanları (zekasıyla) çok etkilemektedir. Mükemmel bir zekası vardır; ama ayrıca oldukça sakardır.

Sakar Bilimadamı: Yaptığı aletler her zaman işe yarıyor; fakat aynı zamanda her zaman sorun da çıkarıyorlar. Kendi aletleri de dahil olmak üzere grup üyelerinin aletlerini de savaşta güçlerini ikiye katlamaları için vücut tiplerine uygun bir şekilde yaptı.



(Fotoğrafı daha büyük incelemek için TIKLAYIN)


*25 Ağustos'ta Jin'in webtoon karakteri yayınlandı!*

Karakterin Adı: Okçu
Uzun mesafeden bile hedefi tutturabilen saldırgan bir okçu.

Çok saldırgan bir okçu: Kolunun bir kısmını yaya döndürebiliyor ve savaşlara uzun mesafeden ok atışlarıyla dahil oluyor. Saldırısına nazaran savunması daha zayıf olduğu için diğer üyelerin savunması eşliğinde savaşıyor. Zayıflığı açıkça ortada ama kritik saldırılarla (karşı tarafa) yüksek zarar vererek savaşı bitirmek gibi önemli bir rol oynuyor.

Grubun en büyük üyesi: Asla övmek konusunda cimri değildir ve küçük üyelerine sürekli tavsiyeler verir. Hep pozitif olmaya çalışır ve doğru kararlar alır; fakat bazen hiç beklenmedik yönlerini gösterir.

Başarılı bir iş adamı: Büyük bir şirketin başkanı, okul aile birliği yöneticisi olarak doğmuş olup herkesin okul başkanı olmasını istediği biridir ve sınıfın en başarılı öğrencisidir. Uyandığı andan tekrar uyuyana kadar geçen zamanı onun için tamamen programlanmıştır. Hayatını kendi istediği gibi değil; ailesinin istediği gibi yaşamaktadır. Yoğun programı dışında tek eğlence kaynağı kafasını boşaltmak için yaptığı okçuluktur.

(Fotoğrafı daha büyük incelemek için TIKLAYIN)


*26 Ağustos'ta SUGA'nın webtoon karakterinin özellikleri yayınlandı!*

Karakterin Adı: Gladyatör.
Savaşçı bir ailenin soyundan geliyor.

Zorlu/Keskin Yakın Savaş Kılıç Ustası: Bazı uzuvlarını keskin aletlere dönüştürüp kılıç sanatıyla savaşıyor. Savaş için hayatını ortaya koyacak kadar gözü pek ve cesur. Gerçek savaşta şarj olup savaşı ön safhalarda yöneten bir kılıç ustasıdır.

Karizma: Savaşçı bir ailenin üçüncü kuşağındaki tek erkek çocuk olduğu için bir kılıç ustası olarak hayatı boyunca katı bir eğitimden geçmiş ve yoğun mental eğitimlerden geçmiştir. Bu sebeple kılıç sanatlarında çok yeteneklidir ve ayrıca sağlıklıdır; fakat annesiz büyümenin travmasını yaşamaktadır ve içten içe çok yalnızdır. Çevresi akıl ve beden kontrolüne önem verdiği ve sessizliği sevdiği için iletişim konusunda çok iyi değil.

İleri atılma kralı: Belirli standartlara göre katı kararlar verir, görüşü bellidir ve küçük üyeler onu anlamakta zorlanır. Genelde çok konuşkan değildir; fakat bazen çenesi düşer. Savaşlarda ileri atılır ve diğer üyeleri yönetir. Ayrıca sözleriyle değil hareketleriyle kendini ifade eden biridir.

(Fotoğrafı daha büyük incelemek için TIKLAYIN)




28 Ağustos'ta J-Hope'un karakteri açıklandı!

Karakterin adı: Pilot
İz sürücü ve ışık hızında uçarak keşif yapan ajan.

Yükseklerden her şeyi gören göz: Vücudunun bir kısmı kanatlara dönüşür ve savaş sırasında havayı yönetir. Gruba düşmanların sayısını ve savaş bittikten sonra son durumu söyleyen kişidir. Savaş bittikten sonra Axion çekirdeğini (*Yaratıkların kalpleri) almakla sorumludur.

Grubun Köprüsü: İyimser kişiliği ile grubun daha büyük ve daha küçük üyeleri arasında bir köprü görevi görür. Aşırı dırdırı kötü olabilse de grubun gönül alma ve sakinleştirmede iyi olan dengesidir.

İz Sürücü Takımının Ası: O hem okuluna hem antrenörlüğe odaklanan yükselen bir yıldızdı. Başkalarının beklentilerinden ve onu dikkatle izlemelerinden zevk alıyordu ve as (en iyi) olmak için kendini geliştirmek adına (elinden gelenin) en iyisini yapmaya çalışıyordu; fakat yaralanmasının soğuk gerçekliğinden sonra başı boş dolaştı. O her zaman başkalarının dikkatli bakışları için değil; kendi başarısı için bir hayalin yokluğunu çekiyor.


(Fotoğrafı daha büyük incelemek için TIKLAYIN)



29 Ağustos'ta Jimin'in karakteri yayınlandı!

Karakterin Adı: Doğanın Habercisi
Doğaya dayanan bir yeteneğin kullanıcısı.

En Zayıf; Ama En Güçlü Yetenek: Yetenekleri için ışık, rüzgar, su, ateş ve dünya gibi çevre (elementlerini) kullanır. Yeteneğinin ölçüsündeki fark sebebiyle başlarda gücü zayıftır. Grubun geri kalanı için destek olarak başlar ve git gide savaşın merkezi olur.

Ortamı Neşelendiren: Arkadaş canlısı, yumuşak bir yapıya sahip ve üyeler onu kızdırdığı veya alay ettikleri zaman bile asla gülümsemesini kaybetmez. Huzuru sever, müzik ve danstan çok zevk alır. Diğerler insanlarla ilgilenen sıcak bir kalbe sahiptir.

Sıkı çalışan ve Beklentileri Karşılayamama Korkusu Olan Birisi: Kendisiyle dalga geçildiği (*üyeler onunla uğraştığı) zaman tepkisi şirindir; ama aynı zamanda beklentileri karşılayamama korkusu olan birisidir. Bu korku onu sıkı çalışmaya iter; saflığı ise çabuk gelişmesine imkan verir. Ama, bazen iç acıları ve endişeleri (ona) yük olur.


(Fotoğrafı daha büyük incelemek için TIKLAYIN)


1 Eylül'de Jungkook'un karakteri yayınlandı!

Karakterinin adı: Tank
Grubu koruyan kalkan.

Fiziksel Saldırı ve Savunmanın Merkezi: Vücudunun parçalarını zırha dönüştürebilen savunmaya odaklanmış bir üye. En küçük üye olsa bile, bütün üyeleri koruyacak güce sahip. Grubun sağlam ve inanılmaz gücü ve kocaman kalkanıdır. Her zaman diğerleri için ilk saldırıyı yapar ve fedakarlığı ve acıyı üstlenir.

Çok-Çeşitli Yeteneklere Sahip Maknae: Kazanmak için güçlü bir isteği vardır. Bu yüzden her zaman her şeye ilk o meydan okur. Bir şeyi yapmaya başladığı zaman sonuna kadar gider; ama ayrıca bir şeyde ustalaşıncaya kadar zayıflığını kimseye göstermemeye meyillidir.

Asker Bir Ailenin En Büyük Erkek Torunu: Böyle büyüdüğü için haksızlık yapıldığını görünce hemen olaya müdahale eder. Ayrıca mantıksız olduğunu düşündüğü şeylerde fikirlerini açıkça belli etme gururuna sahiptir. Takım arkadaşlarının kendisine güvenmesiyle gurur duyar ve onların güvenine layık olmak için çok çalışır ve fedakarlık yapar.


(Fotoğrafı daha büyük incelemek için TIKLAYIN)


*Son olarak 2 Eylül'de V'nin karakteri yayınladı!*

Karakterin adı: Karanlığın Efendisi
Gölgenin, karanlığın ve kara deliğin efendisi

Mutlak karanlığın gücü: Savaşlarda gölgeleri ve karanlığı kontrol ederek saldırır. Küçük kara delikler oluşturarak düşmanlarını boyutlar arasında sıkıştıran inanılmaz bir yeteneğe sahip. Potansiyel gücüne değer biçilemez; bu yüzden savaş sırasında mükemmel bir silaha dönüşür; ama karanlık, takım arkadaşlarını da riske atabilecek olan iki ucu keskin bir bıçaktır.

Tanımlanamayan aykırı tip: Yalnızlık, onun hayatını yaşama tarzıdır. Topluma (karşı olan) güvensizliği ve nefreti derinlere işlemiştir. Küçüklüğünden beri diğerlerinden farklı olduğunun farkında. Yeteneği yüzünden başkalarını tehlikeye atmasıyla kendisine bir canavar gibi davranılarak büyüdü. Bu yüzden yalnız kalmayı tercih ediyor.

Kontrolü zor Rughy* topu: Kendini dışlamıştır; ama başkalarını korkutan yeteneğiyle gurur duyar. Diğerleriyle iletişim kurmadığı ve savaşma tarzı kendine odaklı olduğu için diğer takım arkadaşlarıyla çatışma içerisine girer. Kontrol edilemeyen ve patlayan yeteneği yüzünden bütün grup tehlikeye düşer.


*Rugby topu: Amerikan futbol topuna benzeyen, elle tutulması kolay bir toptur.


(Fotoğrafı daha büyük incelemek için TIKLAYIN)

Eng. Trans: BTS Diary
Türkçe Çeviri: Golden_v & parkcheonsa @BTSTurkey

Yorumlar