Duyuru

Hoş Geldin ARMY

Bildirim
Ekip alımları devam etmektedir.
[22.01.2015] BTS - 24. Seoul Müzik Ödülleri Töreni

[22.01.2015] BTS - 24. Seoul Müzik Ödülleri Töreni

[22.01.2015] BTS - 24. Seoul Müzik Ödülleri Töreni

[22.01.2015] BTS - 24. Seoul Müzik Ödülleri Töreni


BTS 22 Ocak'ta, Bonsang (*), Popülarite ve Hallyu Özel Ödülü olmak üzere toplam 3 dalda aday oldukları 24. Seoul Müzik Ödülleri Törenine katıldı! 

NOT: Bonsang ödülü; albüm satışları, dijital satışlar, online oylama ve ödül töreni jürileri yaptığı değerlendirme ile 10 veya daha fazla gruba/sanatçıya verilen ödül olup Seoul Müzik Ödülü Törenini verdiği en büyük ikinci ödüldür.

Kırmızı Halı


Açılış Sahnesi


Ödül Konuşması

Geçen sene Rookie (yeni sanatçı) ödülü kazandıkları Seoul Müzik Ödülleri Töreninde; bu sene Dark & Wild albümleri ile Bonsang ödülü kazanan üyelerimize, ödülü geçen sene kendilerine Rookie ödülünü veren Kyung Soojin verdi. Ödülü kimin aldığını duyururken kendi de bundan bahsediyor. Bir sene içinde böylesi büyük bir ödülü kazanmalarıyla törenin sunucularından övgü almaları bizi çok mutlu etti ^_^

[ÇEVİRİ]
RM: Bize iki yıl üst üste ödül verdiği içiSeoul Müzik Ödülleri'ne teşekkür ederiz. Ayrıca çok çalışan şirket çalışanlarımıza da çok teşekkür ederiz. Üyelerin aileleri, ebeveynleri sizi seviyoruz. Ayrıca ARMYlerimiz son bir yıldır bizi çok sevdiğinizi ve desteklemek için çok çalıştığınızı söylemek istiyorum. Teşekkürler!! 

JIMIN: ARMYler sizi seviyorum!!!!!


Intro (Jimin & Jungkook Dans) + Boy in Luv




video cr; SSTVnews & BTS0613 & KPOP MusicHD
Tr Çeviri; GoldenV_v @BTSTurkey

Yorumlar