Duyuru

Hoş Geldin ARMY

Bildirim
Ekip alımları devam etmektedir.

- [ŞUBAT/2014] HANAKO BTS Röportajı - JUNGKOOK & JIN

Tüm Bölümler
  


JUNGKOOK: ERKEKSİLİĞİNİ GİZLEYEN NARİN GÖRÜNÜŞÜ İLE EN GENÇ ÜYE

Üyeler arasındaki en küçük üye, Jungkook. Onun saygın bir karakteri olduğunu düşünebilirsiniz ama “Utangaç bir karakterim olduğumdan insanlara bağlanma (insanlardan bir şey bekleme/isteme) konusunda iyi değilim...” bunu söyledikten sonra ciddi bir yüz ifadesi takınıyor. Narin ve sevimli görünümünün arasındaki boşluk çekiciliklerinden biri. O sırf dans etmeyi öğrenmek istediği için Amerika’ya giden hırslı/tutkulu biri. Oradan edindiği beceriler ile (dans becerileri), J-Hope abisine bile bir şeyler gösterebilmeyi başardı. “Amerika'da sadece bir tür dansa takılı kalmadan birçok dans türü öğrendim. Bir dansı havalı bir şekilde yapmanın yolu, o dansın temel hareketlerini öğrenmektir”.

Sıkı çalışan biri misin?

“Evet, elimden gelenin en iyisini yapacağım”. (Japonca söylüyor)
O aynı zamanda bir J-Pop fanı. Uzun zamandır (J-Pop) dinliyormuş gibi görünüyor. “Japonca pop şarkılarını seviyorum. Sadece belirli bir kişinin fanı olmaktansa, her zaman güzel şarkılar arıyorum. Eğer herhangi bir önerileriniz varsa lütfen bana söyleyin! ”


JIN: ÜYELERIN SAĞLIĞI İLE İLGİLENEN, MUTFAKTAN SORUMLU, YAKIŞIKLI SENPAI* 


(*Ç/N: senpai Japon kültüründe , yüksek rütbeli kişidir, bir yerde/işte çalışma suresine göre belirlenir, Korece'deki ”sunbae” gibi)

En büyük ve iyi görünümü/yakışıklı üye, Jin. Yemekten sorumlu olduğu için üyeler ona "anne" de der. "Bazen, çok iyi olduğumdan değil de bunu yapmayı sevdiğim için değişik yemek tarifleri topluyorum ve üyeler için yemek yapıyorum. V, ne yaparsam yapayım en iyi/çok yiyen üyelerden biri”.

Geçen sene Aralık'taki showcase’de Japonca bir mektup yazmıştın. "Çok gergindim ama herkes sessizce/dikkatli bir şekilde dinliyordu ve bu çok etkileyiciydi. Biz performanslarımızda şarkı söylemek dışında, dans koreografilerimizi de sergiliyoruz ve o zaman hepimiz 'bir fotoğrafın' parçası oluyoruz. Çekiciliğimiz/cazibemiz hakkında konuşabildiğim için çok minnettarım.”
Takım çalışmasının iyi olması, performans ile doğrudan bağlantılıdır ve performansın görkemli olmasını sağlar. "Biz aslında iyi iletişim kuruyoruz. Birbirimize saygı duyuyoruz ve göz kulak oluyoruz, bağlarımız gerçekten çok güçlü. Bu bizim gücümüz."


Türkçe Çeviri: Litzz@BTSTurkey
Düzenleme: Zimbiyan
Eng. Trans: Iraide @ bts-trans
Scans cr: My sweet Suga 

Yorumlar