Duyuru

Hoş Geldin ARMY

Bildirim
Ekip alımları devam etmektedir.
[MBN Star Makale] RAP MONSTER ile Sanatsal Yeteneklerden Müzikal Sınırları Aşmaya

[MBN Star Makale] RAP MONSTER ile Sanatsal Yeteneklerden Müzikal Sınırları Aşmaya

[MBN Star Makale] RAP MONSTER ile Sanatsal Yeteneklerden Müzikal Sınırları Aşmaya

[MBN Star Makale] RAP MONSTER ile Sanatsal Yeteneklerden Müzikal Sınırları Aşmaya

RAP MONSTER İLE ARTİSTİK/SANATSAL YETENEKLERDEN MÜZİKAL SINIRLARI AŞMAYA... 
LÜTFEN GELECEK NESLİN HER-YÖNLÜLÜĞÜNÜ (HER ALANDA BAŞARILI OLMASINI) DİKKATE ALIN

photo cr; Amy_130613 

Bangtan gurubunun hızla büyüyen Rap Monster’ı o kadar da sıradan biri değil. tvN’in sohbet programı ‘Problematic Men’de muhteşem düşünme tarzını gösterdi ve ayrıca ünlü bir hiphop sanatçısı Warren G ile çalışmak için Kore ve Amerika arasındaki zamanını böldü.

Rap Monster 1994 yılında doğdu ve Bangtan'ın lideri. Çıkış öncesi Runch Randa adı altında hiphop sahnesinde aktifti. Big Hit Entertainment’a katıldıktan sonra, müzik endüstrisine adım atmadan önce uzun bir eğitim sürecinden geçti. Yaklaşması zor olan grup adı ve idollere karşı ön yargıdan dolayı, Rap Monster için olağanüstü bir şey göstermek zor oldu. Ama o sürekli sıkı çalıştı ve ‘2014 Mnet Asian Music Awards’ (2014 MAMA)’da daha fazlası göstermeye başladı. 


Rap Monster 3 Aralık’ta Hong Kong'taki Asia World Expo’da düzenlenen '2014 MAMA’ya katıldı. ‘Next Generation of Kpop’ (Kpop’un gelecek nesili) başlığı altında Block B üyesi Zico ile bir rap kapışmasında yer aldı. Rap Monster kendi hazırladığı mixtape’ini ve underground (yeraltı) aktivitelerinden yavaşça biriktirdiği becerilerini gösterdi. Zico'nun becerileri zaten halk tarafındaiyi bilinmekteydi bu yüzden Rap Monster da halkın dikkatini çekti ve gerçek zamanlı arama listelerinde 1. sıraya ulaştı. 

Popüleritesinin artmasıyla farklı müzik programlarında çeşitli sanatçılar ile işbirliği şansı yakaladı. Son olarak da MFBTY’nin albumünde Tiger JK ve Yoon Mirae ile çalıştı. 

Rap Monster’ın müzik etkileşimi Kore ile bitmiyor. (Martın) 5’inde Warren G ile çalıştığı single'ını piyasaya sürdü. (PDD'yi Türkçe altyazılı izlemek için tıklayın) Rap Monster ve Warren G geçen yılki Mnet’in reality programı ‘American Hustle Life’da bir araya geldi. Warren G o zaman da Rap Monster’ın müziğini dinledikten sonra onun beste yapma becerilerini çok övdü ve birlikte müzik yapmayı önerdi. Warren G, Rap Monster’a en uygun şarkıyı bulabilmek adına 6 tane parça arasında seçim yapabilmek için çok çaba harcadı. 

Müzik ile aktif olmanın dışında, Rap Monster diğer alanlarda da faaliyetlere başlıyor. 26 (Şubat)’ta ilk bölümünün yayınlandığı tvN’in programı ‘Problematic Man’de, en genç ‘seksi beyinli adam’ olarak yer aldı. Programdaki en küçük panalist olaRap Monster ülke çapındaki seviye belirleme sınavında %1'e girmiş ve kendi kendine çalışarak ortaokulda TOEIC sınavından 900 puan almış. Övülesi akıcı yabancı dil becerileri ve görünüşü ile birlikte büyük ilgi gördü. 

148 IQ’su ile, Rap Monster yaratıcı sorular bölümünde güçlü bir performans gösterdi. O gece KAIST’in mühendislik programından Lee Jangwon’un bile cevaplayamadığı problemi çözerek as gibi ortaya çıktı. 

10 saniye içinde bir soruya cevap vermeyi başardıktan sonra Jun Hyunmoo ona "dahi" dedi. Kim Jisuk aynı zamanda Rap Monster’ı benzersiz düşünme şekline sahip olduğu için övdü ve ‘Hiç şüphesiz sen taze düşüncenle 90'larda doğdun’ dedi. Ama aynı zamanda Rap Monster bir soruyu ‘Aşk, bir üçgen ve dairenin birleştiğinde kare olması gibidir’ diye cevaplayarak kıvrak zekasını gösterdi. 

Müzikten ve çeşitli aktivitelerle büyümesiyle, şirket personelinden biri  "Rap Monster; G-Dragon ve Zico’dan sonra (yeni) bir prodüktör idol. Çok değil, çıkışlarından iki yıl sonra bir çaylak olarak büyümesi son derece hızlı oluyor. Son zamanlarda aynı zamanda Warren G ve Tiger JK ile çalışmak için davet edildi. Bu müzisyenlerin Rap Monster’ın yeteneklerine ilgi duyduklarına kanıt olarak kabul edilebilir. Ayrıca son zamanlarda varyete şovlarında beklenmedik cazibesini gösterdi. Herkesin bunu dört gözle beklemesini umuyoruz." şeklinde yorum yaptı.

Bir şarkıcıdan varyete şovlarındaki kıvrak cazibesine, Rap Monster her alanda başarılı olma momentumunu devam ettirerek her alanda dikkat çekeçok yönlü idol olmayı başarabilecek mi?

Türkçe Çeviri: Litzz@BTSTurkey
İngilizce Çeviri: yoogamin

Yorumlar