Duyuru

Hoş Geldin ARMY

Bildirim
Ekip alımları devam etmektedir.

- [14.05.16] Donga Röportajı

Tüm Bölümler
12 Mayısta, Jin ve Jimin Mnet M de performans sergilemeden önce Donga.com ile buluştu. Olimpik Jimnastik Stadyumundaki konserleri ile ilgili duyguları ve gelecekteki planları hakkında konuştular.
Jin konserleri hakkında düşüncelerini şöyle açıkladı:“Bir kez daha, bu konser aracılığıyla fanlarımızın sevgisini hissettim. Ve daha sonra bir asya turu vereceğiz, ve öyle görünüyor ki Koreli ARMYlerin yanı sıra yabancı ARMYlerde çalışkan tarafımızı görmeyi seviyor.’’ Şöyle devam etti, ‘’Zamanla adımlarımız daha da yükselse de, esas amacımızı korumaya ve Asya turumuzu sonlandırmaya kararlıyız. Özenle hazırlandık bu yüzden lütfen biz oralara gelene kadar sabırla bekleyin, ve eğer tezahüratlarınızı hatırlayabilirsek güzel olur.’’ Diyerek sıradaki Asya turlarına dikkat çekti.
Jimin: “ Bu konser ‘HYYH’ serisinin son kısmıydı ve sanırım başarıyla sonlandırdık. Fanlarımız ‘HYYH’ sırasında harika bir sevgi gösterdi, bu yüzden bu konser diğerlerinden çok daha anlamlı. Konserdeyken birkaç üye ağladı ama o zamanları eğlence ve mutlu anlarla dolu olarak hatırlayacağız. Bu hafta televizyon programlarında promosyon yapacağız ve ardından turumuz başlayacak, size iyi ve yeni yönlerimizi göstermeye devam edeceğiz millet.’’ Sonuna dek elinden gelenin en iyisini yapacağına söz verdi.
Jin ekledi, “Etkinliklere katılmasak bile, sık sık yeni şeyler paylaşmayı planlıyoruz, bu yüzden gözünüz üzerimizde olsun’’ BTS’i ortalıkta görmeye devam edeceğinize söz verdi.
Asya turları bittikten sonra, BTS ‘gençlik’ temalı HYYH serisinin faaliyetlerini tamamen sona erdirecek.
Doğal olarak bu bizi diğer albümlerinin anahtar kelimesinin ne olduğu hakkında meraklandırıyor.
Jin: “Henüz bir şeye karar vermedik, Bang Shi Hyuk PD-nim ve üyeler birlikte araştırmaya devam ediyor. Denemek istediğimiz pek çok şey var. Havalı konseptlerimiz var, tabi seksi olanlar da .’’
“İş bulma üzerine 3 bölümlük bir seri yapmaya ne dersiniz? Okulu bitirdik ve artık genç değiliz,yeni  albüm iş bulmak üzerine olmalı, değil mi?’’ dedi Jimin şakacı bir şekilde kıkırdayarak. Ve devam etti, “albümün nasıl olacağını bilmiyoruz ama nasıl olacağının bir önemi yok, harika gözükmesi için elimizden gelenin en iyisini yapacağız’’
Albümler yayınlamalarına rağmen, Bts hala unit ve solo şarkılara sahip değil. En azından rap grubu mixtapeler yayınladı, ama bunu vokal grubundan beklemek zor, bu hayranların üzüntü duymasına sebep oluyor.
Jimin: ‘’ Henüz solo çıkış yapmak gibi planlarımız yok, ama ileride bunu gerçekleştirmek için sıkı çalışacağız.’’
‘’Bazen cover gibi şeyler yayınlıyoruz’’ diyor Jin, acımızı bir nebze olsun dindirmek için.
‘’ Henüz bir cover yapmadım. Bence şu an yapmasam bile sorun değil’’ diyor Jimin, dikkatimi çeken bir şekilde.
Bu bir tür gizli silah olarak saklayıp saklamadıklarını soruyoruz, Jimin yanıtlıyor, ‘’aslında hala pek çok eksiğimizin olduğunu düşünüyoruz, bu yüzden çıkış yapmıyoruz’’ diyor ve utangaç bir şekilde gülüyor. 
Son olarak, Jimin ve Jin şunu söylüyor ‘’ Olimpik Jimnastik Stadyumu biletlerinin hemen tükeneceğini tahmin etmemiştik, deniz aşırı bir ülkedeydik. Çevrimiçiydik ve biletlerin hepsinin anında satıldığını gördük, fan kitlemizin gittikçe büyüdüğünü hissettik. Aslında önceden ya biletler satılmazsa diye endişeleniyorduk. ‘’Ve, stadyumda bulunduktan sonra, kesin bir şekilde büyük sahnelerde daha çok şey gösterebileceğimizi fark ettik. Umuyoruz ki bir gün Gocheok Sky Dome stadyumunda bulunabiliriz.’’ Diyerek bir kez daha başka bir atılıma söz verdiler.


Çeviren: Celsiya Watersept


Yorumlar