Duyuru

Hoş Geldin ARMY

Bildirim
Ekip alımları devam etmektedir.
 MelOn Streaming Satışı
20.0001

MelOn Streaming Satışı

MelOn Streaming Satışı

MelOn Streaming Satışı



Biliyorsunuz Bangtan Turkey olarak bu comeback döneminde albüm satışı alamadık ancak Bangtan'a destek olmayı çok istedik. Bunun için, Bangtan'ın hem müzik şovlarında hem de yıl sonu ödül törenlerinde çok çok ihtiyaç duyacağı dijital platform puanları için sayfa olarak MelOn Streaming konusunda bir adım atmaya karar verdik.

MelOn'dan "30 günlük sınırsız şarkı dinleme" özelliğini satın alıp BTS'in yeni albümdeki tüm şarkılarını dinleyerek, bütün müzik programlarının birinci seçmedeki kriterinden azımsanmayacak kadar çok yüzdesi olan dijital albüm satışlarını artırabilirsiniz!! 

MelOn satın almadan önce bilmeniz gerekenler şunlar:
- Öncelikle şu yazımızı dikkatle okuyun.: TIK TIK
Telefonunuzun uygulamayla uyumlu olup olmadığını iyice kontrol edin. Satın alma işleminden sonra doğacak bu gibi sorunlarda sayfamız sorumluluk almayacaktır.
- Satın alacağınız stream pass'le sadece wifi ve mobil verinizi kullanırken şarkı dinleyebilirsiniz.




-FİYAT-
30 gün streaming (dinleme): 45 TL*

*Para yatırma işlemlerinde banka ek ücret kesebilir. Bu bizim fiyatımız (45 TL) dahilinde sayılmayacaktır. Havale yaparken ek para yatırmanız tavsiye edilir.

MelOn satın almak için yapmanız gerekenler:

btsbangtanturkey@gmail.com adresine "Melon" başlıklı bir mail gönderdikten sonra mailinizin ulaştığına dair size aynı gün içinde bir onay maili atacağız ve parayı nereye, nasıl yatıracağınızı sizlere mail yoluyla ileteceğiz. Maile yazmanız gerekenler;

Ad ve Soyad:
Tel:
Melon ID ve Şifre:


Mail gönderimi için son gün 8 Ekim 2016  saat 12.00!
Para yatırmak için son gün 8 Ekim 2016  saat 23.59!



ÖNEMLİ!
*Vaktimiz kısıtlı olduğu için stream satın alma işlemi Pazartesi gününe kayabilir. Makbuzunu mailimize önce ulaştıran arkadaşlarımızın streamleri daha erken verilecektir. Lütfen bu süreçte sabırla bekleyin. :)

Yorumlar