Duyuru

Hoş Geldin ARMY

Bildirim
Ekip alımları devam etmektedir.
BTS'e Golden Disc Ödülleri'nde nasıl oy veririm? (Ücretsiz)

BTS'e Golden Disc Ödülleri'nde nasıl oy veririm? (Ücretsiz)

BTS'e Golden Disc Ödülleri'nde nasıl oy veririm? (Ücretsiz)

BTS'e Golden Disc Ödülleri'nde nasıl oy veririm? (Ücretsiz)



BTS'e Golden Disc Ödülleri'nde 
nasıl oy veririm?

*  Önce bu linkten uygulamayı indirelim.
    Buraya tıklayınız.

*Oylama için son gün: 12 Ocak 2017 

*Her gün en fazla 15 oy kullabilirsiniz.
*200 puan = 1 oy 


1. Karşımıza gelen ekrandan 'Settings'e tıklıyoruz. Sonra aşağıda işaretlediğim gibi 'Please log in first' yazan yere tıklıyoruz.


Karşımıza bu ekran gelecek. Facebook'la giriş yapıyoruz.


Karşınıza telefon numaranızı isteyen bir ekran gelecek.
Önce Turkey'i seçip daha sonra aşağıdaki kısma numaranızı başındaki 0 olmadan yazıyorsunuz. Ekrandan turuncuyla işaretlediğim yere tıklıyorsunuz. Telefonunuza gelen SMS'de yazan kodu aşağıdaki alana girip kırmızıyla işaretlediğim alana tıklıyorsunuz.


2. Giriş yaptık. Şimdi oy hakkı kazanmak için puan toplamamız gerek. Puan kazanmak için Charge yazan yere tıklıyoruz. Karşımıza aşağıdaki gibi bir ekran geliyor. 

 


Morla işaretlediğim (Mission) kısma tıkladığımızda karşımıza reklamların, oyunların ve uygulamaların olduğu çeşitli puan kazanma yolları geliyor. Üzerlerine tıkladığınızda ne olduğunu anlarsınız. Bu oyunları oynadıktan veya reklamları izledikten sonra karşısında yazan sayı kadar puan alırsınız. Unutmayın her 200 puan 1 oy hakkı demek. Buradaki görevler her gün yenileniyor.

Kırmızıyla işaretlediğimiz alana tıkladığınızda (Event) karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran gelecek.

 
Buradakilere tek tek tıklayıp hepsinde Join'e basıyoruz. Her birinden 200 puan alacaksınız. (200 puan 1 oy hakkı demek.). Buradaki görevlerden sadece bir kez puan alabiliyorsunuz.



3. Şimdi oy vermek için hazırsınız. Aşağıdaki kısımlardan Vote yerine tıklıyorsunuz. Album kısmını seçiyorsunuz ve BTS'i bulup VOTE'a basıyorsunuz. Puanlarınız bitene dek VOTE'a basmaya devam edin.







Hazırlayan: sugaric



Yorumlar